Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
El kell hagyni a fekete mágiát - fanatikus vélemény
  2015-12-17 23:03:22, csütörtök
 
   
  A média kislány áldozása a világ összes országa és izmusa, egyháza helyett már születésem óta tart. Világ-apokalipszist hajtottak végre közösen, a Miskolcon berendezett világ-könyvtár könyvein végighaladva, köztük valamennyi bibliával és azok szerepjátékosaival, báb-királyaival.

Ezt a miskolci elmeosztályuk itt akarná lerendezni, ha nem lenne a menhely a Mónika Show fertelmeseivel, melyek végig mentek az összes cigányon, így vitték őket a médiába, a cseremisz pusztító meg egyik országból a másikba. Az ország lakossága nem tudja, hogy anyám az utolsó ugor-magyar, az apja, Benkő Lajos elleni apokalipszist Benkő Dániel születése óta ismétlik, de már anyám gondolkozása születésekor meg lett bénítva Gábor Zsazsa helyett, s én is mindenki helyett, akit Friderikusz vicces Show műsorában bemutatott. Majd születésemkor következtem én ember áldozatként a németek és magyarok által, a börtön reformátusok áldozásában, melyek mára iskolákat, tulajdonokat vásároltak fel maguknak, mint ezer éves állandó apokalipszis végrehajtói, hatalmas mennyiségű sötétkapus dög kísérettel.

1992. óta a Kilián börtön tégla lakásába zárva az elme fóbiások megmentésével következtek a börtön bűnözők ismétlésben. Azon a helyszínen voltam, amivel kezdtek gyerekkoromban, hogy a Bodrogba akartak fullasztani Porácsné Dóra néni helyett, mert az ezer éves karmikus előző életében vízbe fulladt. Ezt viccesen ismételte a II-es elme, árvízzel a romániai magyarok között, vízbe fojtásukkal.
Álmosfüzetei szerint Sági Ilona Ideg főorvosnak én feküdtem a börtönpriccs emeletes ágyának alsó felében. Éjjelente - ez a kíséretem mai napig - arra ébredtem, hogy fulladok meg, valami fojtogat, s mikor felriadtam, valami felvágódott az ágyról minden alkalommal. Az 1956-osokat a börtönben ugyanezek a sötétkapus dögök zaklatták, ugráltak rajtuk, amit könyvben ki is adtak.
Utána következett az ózdi halál mágusok felvonulása, akik a Csillagok háborúja című filmet hajtották végre robotgépekkel, mert űrhajóval közlekednek. Éjjelente hörgő hangokra ébredtem. Valamennyien az elmeosztályt jelentik, a reformátusokkal együtt, valamennyi egyházzal, kivéve a református idegosztályhoz tartozó honfoglaló bolondokat a BI Aranyketrec könyv tanúsága szerint. Egyesek már minden szerepet eljátszottak.

A spanyol pusztító, aki helyett az Illésék engem áldoztak meg zöld-kék szemű kislányként - minden számuknak megfelelő népet nem ismerhetek - zöld-kék szemmel rendelkezik, megcsonkította a mandulámat búzös rontásával, eltörte a bal fülemet, beleállt a bal felső szemfogamba a bűzös csapása. Gina helyett támadott meg atlantiszi halakként. Gina Lolobrigida azóta megöregedett.

Mint írtam, hárman próbáltak meg segíteni, három Isten. Ennek már húsz éve, a romániai magyarok elhagyták az országot, a belőlem taníttatott értelmiséggel együtt.

Hatalmas erővel bíró szellemvilága van a médiának, ami bennem van, vele járok, bennem nő, dagad. A menhely Müllerékkel megcsonkított, elvette a hangomat, kiszedte a fogaimat, tönkre tette a lábaimat, megcsúfolt, a fajtalankodóit, mint Gáspár Beát emelve, tisztítva meggyalázott. Hatalmas gazdagságra juttatta a romániai média apokalipszisét, ugyanilyen apokaliptikus csapások a politikusok is kivétel nélkül, valamennyien skizopren refrént jelentenek.

Az Észak-Magyarországban írásaim mellett megjelentetett rajzok szerint valamennyi fekete mágusi láthatatlan világ nálunk dorbézolt, ember gyilkos, beleértve a Talmudos zsidók bagoly rendjét, a csontváz jeles füveseket, melynek a rajzát a könyvtárban nem találtam meg, valamint a Rákóczi téri Főnixeseket, amik bárányként áldoztak meg az árnyékok helyett.

Ma megírtam az egyik nagyon jószívű, de fanatikus református hívőnek kérdésére, hogy mitől kapott hőt a tévé, mely ismét szerelőnél van, ismételten nagyfeszültség érte, hogy itt fekete mágia van a lakásban (mindenemet mindig összezúzták, értéktelenné tették. A tatárdombi családi házat lerombolták felettem, bútoraimat tönkretették, végül fel akarták robbantani, ami elköltözésem után meg is történt. Ha az egyik elmeszülöttnek elromlik valamije, nálam is ugyanaz történik, ugyanígy van a betegségeikkel születésem óta.)
Megírtam neki, hogy ez fekete mágia, hatalmas energia van körülöttem, betölti az egész lakást, a levegőt, az egész várost. Azt felelte, hogy rajtam múiik, hagyjam el a fekete mágiát. Mondtam, hogy nem tudom elhagyni, mert én egy báb lettem csak (Szelep helyett, húsz éve ismétlik az Időjelek testenyészetének tompalátóként létrehozott bábjának a sorsát, születésem óta Katikaként él helyettem a többiekkel együtt). Szabad akarat van, olyan nincsen, hogy báb, válaszolta, majd ismét térítésbe fogott, hogy térjek meg Istenhez. Megkockáztattam még azt, hogy Istenek is próbáltak rajtam segíteni, de tönkre mentek. Erre azt válaszolta, hogy egyetlen Isten van. Már nem győzködtem tovább, hogy ahány vallás, annyi Isten és király van létrehozva, s engem jöttek köszönteni születésemkor gyógyítással, informatikával és nyelvtudománnyal az Istálló-Jézus játék kezdetén, s hogy valamennyi egyház királya helyett engem tettek feszületre azzal, hogy sok kis kereszt után egy naggyal feszítenek a világ felé.
Menjek a bapfistákhoz, felelte. (A bapfisták is a Zirkuli Katalin könyvből lettek felemelve Katikaként, mint ahogyan valamennyi történelmi régi kor Katalinja is én voltam, hiszen a világ kezdetével kezdték a magyar-német teremtési történelmet. Sok Isten van, hiszen így is dolgozták ki nekem a Keletesek az Ízisz áldozásukat, hogy felkiáltok, Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet?
Szóval el kell hagynom a fekete mágiát, az egész megyével együtt, kilépni magamból, elégetnem a Rákóczi tér kígyóját, ami körben van tekeredve rajtam 18 éve, le kell győznöm a Sátánt is.)

Reménytelen a helyzetem, már mindenki meghalt, s én tűröm a belőlem meggazdagodott megye árnyékainak a rossz természetét, tor-ünnepét, mulatásait, dicsekvéseit hatalmas javakkal, diplomás gyerekekkel, unokákkal. 1995-ben a két utcai apokalipszisnek meg kellett volna semmisülnie.
Ehelyett újítottak, építkeztek folyamatosan, én ázom be egyedül az értelmiség legyőzők helyett.

A szám oldalra megy 2001. óta, olyan fülemben is mozgó és csattogó dögöt kaptam Mülleréktől, így vették el a hangomat is. Méhemet meggyalázták a Rákóczi téri Ágnes református Halak helyett, mert a Keresztöltés pókjától szült barna gyereket. Már az áldozásuk születésem óta tart, anyámnak akkor szedték ki a fogait, mert a pók gyermek kihordása elviszi a fogakat.
A pók pusztító azelőtt nem szaporodott, női formában megjelentjei meddők voltak.

Megírtam a fanatikus barátnőmnek, hogy kértem segítséget, húsz év után nagyon nehezen raktam össze, mi történt velem, s hogy én soha nem foglalkoztam fekete mágiával. Azt hiszi, hogyha megtérek Jézushoz - holott minden vallásnak létrehozták a saját Jézusát, különféle megjelenésekkel -, akkor rajtam az Isten segít. Még soha senkinek nem segített, nem tud. A kelet a börtön csapásaiból áll, a többi ország könyvekből került berendezésre. Mindegyik fél az árvíztől, földrengésektől, csapásoktól, ezért hallgatnak, végtelen szappanáriákkal tisztítják magukat.
Hagyjam el azt, ami innen irányítja az egész világot? Mennék, el ebből a fekete megyéből, melyeknek felét már kimentették innen, de hogyan, miből, s merre? Az amerikaiaknak kellene elmondani, hogy a magyar elmeosztályok megáldozták az embereket, támadva őket minden fogyatékosságuk, betegségük, szerepük miatt. Kérem, hogy hozzák nyilvánosságra, ami velem történt, bár képtelenség feltérképezni a rengeteg könyvet, szerepet, kik helyett tettek tönkre.

Én nem kaptam rokkantságit, nem jár nekem a közgyógy a havi húszezer forintos gyógyszereimhez, sem közlekedési támogatást, bár az egész egészségügy ember áldozó, így mennek külföldre. A börtöné ismét a jövő, amivel kezdtek a magyarok, mert a börtön fogságában voltak. 1991. óta azt játszották, hogy kinőnek a fogaim, Isten meggyógyítja, ezt a Rákóczi tér ismételte kiszedve a családom fogait is. Ilyen szégyen, amit Miskolc tett, még a világon nem volt, hogy idehozott hatalmas erővel 1988-ban, miután felállította a kormányát azzal, hogy itt az alkoholista asszonyokat megerőszakolják. Már a velem egyidős gyerekeik hatalmas pénzekkel értelmiségiként nyugdíjba mennek, az unokáikkal dicsekszenek. Az ország az elmeosztályt eltartja, mint Románia csapásait. Románia sikeresen felszámolta az embereket, olyat követve el a borsodiakkal, amit nem felejt el többé a világ, már ha egyszer tudatosul náluk, hogy mit jelentett volna embernek lenni. Ez volt a Pszichografológia emberré nemesítő, emelő elmélete egyetlen nagy közös áldozásban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nyelvtudománnyal, testenyészetének, magyarországban, földrengésektől, megkockáztattam, fogyatékosságuk, értelmiségiként, megjelenésekkel, apokalipszisnek, reformátusokkal, gyógyszereimhez, szappanáriákkal, megerőszakolják, fertelmeseivel, idegosztályhoz, nagyfeszültség, fajtalankodóit, apokalipszisét, meggazdagodott, informatikával, betegségeikkel, gyerekkoromban, nyilvánosságra, megjelentetett, megcsonkította, elmeszülöttnek, szellemvilága, elmeosztályok, elmeosztályuk, tompalátóként, robotgépekkel, apokalipszist, születésemkor, megmentésével, értelmiséggel, apokaliptikus, média kislány, világ összes, miskolci elmeosztályuk, összes cigányon, cseremisz pusztító, ország lakossága, utolsó ugor-magyar, börtön reformátusok, elme fóbiások, börtön bűnözők, helyszínen voltam, ezer éves, romániai magyarok, börtönpriccs emeletes, ágyról minden, börtönben ugyanezek, Mónika Show, Benkő Lajos, Benkő Dániel, Gábor Zsazsa, Porácsné Dóra, Sági Ilona Ideg, Gina Lolobrigida, Gáspár Beát, Zirkuli Katalin,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Png kislány  Png cica  Sose bánj semmit  Nagyon különös  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png kutya  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam Krisztinától  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png nő  Paul David Tripp Április 20  Png férfi  Egy hatékony szolga  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Hogy lehet megtartani  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  A másik dolog,  Minden harmadik...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Akarat  Még csak most kezdődik a nap  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  s immár én is felragyogva, ért...  Nagyi telefonál  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Alázat  Lóhere  Png lepke  Mindig jusson idő nevetni  Bertolt Brecht -től idézet  Png férfi  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Leonardo da Vinci gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Ágai Ágnes – Csendélet  Png telefon  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Fekete István - Akác  Hazára minden embernek szükség...  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Esti kép  Png csokor  Kövesd a cowboyt!  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Neked tudnod kell  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Adakozás  A kételkedés kezelése  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Németh László tollából  Adakozás  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Lóhere  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Akarat  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar... 
Bejegyzés Címkék
média kislány, világ összes, miskolci elmeosztályuk, összes cigányon, cseremisz pusztító, ország lakossága, utolsó ugor-magyar, börtön reformátusok, elme fóbiások, börtön bűnözők, helyszínen voltam, ezer éves, romániai magyarok, börtönpriccs emeletes, ágyról minden, börtönben ugyanezek, sötétkapus dögök, ózdi halál, elmeosztályt jelentik, reformátusokkal együtt, református idegosztályhoz, spanyol pusztító, mandulámat búzös, bűzös csapása, belőlem taníttatott, menhely Müllerékkel, romániai média, csontváz jeles, árnyékok helyett, egyik nagyon, tatárdombi családi, egyik elmeszülöttnek, betegségeikkel születésem, egész lakást, egész várost, fekete mágiát, többiekkel együtt, naggyal feszítenek, világ felé, világ kezdetével, magyar-német teremtési, egész megyével, belőlem meggazdagodott, rossz természetét, értelmiség legyőzők, szám oldalra, áldozásuk születésem, fanatikus barátnőmnek, saját Jézusát, börtön csapásaiból, többi ország, egész világot, fekete megyéből, amerikaiaknak kellene, magyar elmeosztályok, rengeteg könyvet, havi húszezer, egész egészségügy, börtöné ismét, börtön fogságában, családom fogait, kormányát azzal, alkoholista asszonyokat, velem egyidős, unokáikkal dicsekszenek, elmeosztályt eltartja, nyelvtudománnyal, testenyészetének, magyarországban, földrengésektől, megkockáztattam, fogyatékosságuk, értelmiségiként, megjelenésekkel, apokalipszisnek, reformátusokkal, gyógyszereimhez, szappanáriákkal, megerőszakolják, fertelmeseivel, idegosztályhoz, nagyfeszültség, fajtalankodóit, apokalipszisét, meggazdagodott, informatikával, betegségeikkel, gyerekkoromban, nyilvánosságra, megjelentetett, megcsonkította, elmeszülöttnek, szellemvilága, elmeosztályok, elmeosztályuk, tompalátóként, robotgépekkel, apokalipszist, születésemkor, megmentésével, értelmiséggel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 985
  • e Hét: 8458
  • e Hónap: 14699
  • e Év: 66965
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.